Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Найвища цінність – воля!

Новина
07.12.2022
7 грудня Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль взяла участь у благодійному заході під назвою «Найвища цінність – воля!», який було організовано з нагоди Дня Збройних Сил України з метою збору коштів на авто для захисників УКраїни.
У своєму виступі сільський голова наголосила на важливості та необхідності проведення подібних заходів як символів нашої підтримки ЗСУ, єднання поколінь і всіх українців у боротьбі проти ненависного ворога.
Учні відповідально поставилися до підготовки та проведення заходу. Кожен клас отримав своє завдання та працював над ним: учні 1-6 класів виготовляли обереги, патріотичні браслети, прапорці та малюнки для гостей та наших воїнів на передову; учні старших класів під керівництвом педагогічних працівників займалися оформленням приміщення, добором музичного супроводу, підготовкою номерів.
Під час благодійного концерту учні співали патріотичні пісні, читали поезії, танцювали, грали на музичних інструментах та висловлювали щиру вдячність захисникам, нашим янголам-охоронцям. Захід відбувався символічно в укритті закладу як знак того, що, попри постійні обстріли та невпинні наступи ворога, ми незламні, ми сильні, нашу націю не зламати, нас не перемогти! Завдяки благодійному концерту вдалося зібрати 8100 грн.
Захід завершився патріотичною піснею «Моя країна», слова якої відгукуються в душах кожного українця:
Моя країна не впаде на коліна,
І в моїм серці ти навіки єдина,
І не завадить нам ніхто волею напитись,
Як пощастило в Україні мені народитись!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше