Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

НОВА ПЛАТФОРМА «ПУЛЬС»

Інформація
21.08.2024

Онлайн платформа призначена для збору відгуків від бізнесу про взаємодію з державою.

Мета платформи - створити єдиний цифровий інструмент для прозорих відносин між державою та бізнесом для підвищення якості державних послуг, повідомило Міністерство економіки України.

Скористатися новою онлайн-платформою «Пульс» і поставити оцінку держпослугам можуть власники малого, середнього або великого бізнесу, а також ФОП.

Тепер кожен підприємець може поставити оцінку послугам, які надає держава. На етапі бета-тестування можна оцінити 22 держоргани, поступово їхня кількість збільшуватиметься. На основі відгуків буде сформований Індекс задоволеності підприємців (Entrepreneur Satisfaction Score). Його та загальну динаміку відгуків можна переглянути на дашборді платформи – інформаційній панелі із статистичною інформацією. Ці дані будуть використовуватись для прийняття управлінських рішень керівництвом держави.

Хочеш, щоб твій бізнес був почутий? Залиш відгук на платформі "Пульс" і допоможи покращити держпослуги! На основі твоєї оцінки буде сформований Індекс задоволеності підприємців. Це реальний шанс вплинути на рішення влади!

Щоб залишити відгук, потрібно авторизуватись через банк ID або Дія.Підпис. Після цього буде надана можливість заповнити форму опитування. Відслідковувати статус розгляду форми можна в особистому кабінеті, куди також надійде відповідь представника держави. Після реєстрації з'явиться картинка, яка при натисканні веде на портал pulse.gov.ua

Проєкт «Пульс» ініційований Президентом Володимиром Зеленським у межах політики «Зроблено в Україні».

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше