Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Облаштування ЦНАПу в Дмитрівській громаді.

Новина
10.12.2020

Дмитрівську сільську раду відібрано у третьому раунді відбору Фази впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», яка передбачає підтримку створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг.

На сесії Дмитрівської сільської ради прийнято рішення № 772 від 23 березня 2020 року "Про утворення Центру надання адміністративних послуг Дмитрівської сільської ради, затвердження Положення про нього та внесення змін до деяких рішень сільської ради ", до якого внесено зміни 12 листопада 2020 року рішення №1204.

Дякуємо нашим міжнародним партнерам Програми @ULEAD з Європою / ULEAD with Europe за фінансову підтримку та співпрацю у створенні ефективного Центру надання адміністративних послуг.

 09 грудня 2020 року  частково завезено меблі до відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Дмитрівської сільської ради та для віддаленого  робочого місця в селі Цибулеве.

Завдяки цьому ми зможемо забезпечити кожного мешканця нашої громади належним доступом до якісних адміністративних послуг.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше