Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім"

Оголошення
21.06.2022

З метою поліпшення ситуації щодо забезпечення будівництва, реконструкції, добудови, придбання житла та його газифікації (водо-, електропостачання) для працівників села в області реалізується обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021-2025 роки.

Зазначена Програма передбачає надання державних пільгових кредитів громадянам України, які постійно проживають , будують об’єкти кредитування в сільській місцевості і працюють в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях сільського господарства, інших господарських формуваннях, що функціонують у сільській місцевості, соціальній сфері села, а також на підприємствах, в установах та організаціях переробних і обслуговуючих галузей агропромислового комплексу, навчальних закладах, закладах культури та охорони здоров’я.

В Кіровоградській області проводиться цілеспрямована робота по реалізації програми "Власний дім" і на сьогодні є фактично єдиним дієвим механізмом, що дає можливість сільським жителям покращити власні житлові умови через отримання пільгових кредитів на будівництво житла та його благоустрій під 3% річних.

На підставі вищевикладеного просимо вас ознайомитись з програмою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021-2025 роки, що додається.

https://oblrada.kr.ua/decission/2631/pro-zatverdzhennya-oblasnoi-programi-pidtrimki-individualnogo-zhitlovogo-budivnitstva-na-seli-vlasnij-dim-na-2021-2025-roki-01-10-2020

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше