Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підписано договір

Новина
27.12.2022
В рамках компоненту місцевого економічного розвитку Програми USAID DOBRE 27 грудня, в залі засідань Дмитрівської сільської ради було підписано договір про передачу майна в оренду шляхом проведення аукціону. Договір було заключено на 5 років між Дмитрівською сільською радою, в особі сільського голови Наталії Стиркуль та СОК «Зерносмак», в особі керівника Олександра Кущова.
З 2019 року велася інтенсивна робота по створенню кооперативу: це і вибір товарної лінії, і ремонт приміщення та оформлення необхідних документів. Відповідно цього проєкту ми сподіваємось найближчим часом побачити на полицях наших магазинів великий асортимент продукції від СОК «Зерносмак».
Сьогоднішній день знаковий для нашої громади, оскільки три роки тому, саме в цей день ,була відкрита поліцейська станція в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» програми USAID DOBRE.
Дякуємо усім причетним за плідну співпрацю. А СОК «Зерносмак» бажаємо процвітання , розвитку та успішної реалізації наступних цікавих проєктів.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше