Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підписано меморандум про співпрацю.

Інформація
19.04.2024
Сьогодні, 19 квітня 2024 року підписано меморандум про співпрацю і взаємодію між Дмитрівською сільською територіальною громадою, в особі Дмитрівського сільського голови Наталіїї Євстафіївни Стиркуль та громадською організацією «Територія успіху» в особі виконавчої директорки Дуднік Інги Вячеславівни, в якому йдеться про організацію широкої співпраці між сторонами в реалізації проєкту «Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області».
Метою укладання Меморандуму є об’єднання зусиль, ресурсного потенціалу Сторін для мобілізації колективних дій із запровадження партисипативних підходів у Дмитрівській територіальній громаді.
Очікується, що окреслена взаємодія підписантів може формалізуватися й у низці спільних заходів, створенні робочих груп з вивчення шляхів реалізації взаємно цікавих ініціатив та нормотворчої діяльності.
Проєкт "Партисипативний підхід до розвитку громад у Кіровоградській області" реалізується ГО "Територія успіху" в рамках проєкту USAID "Демократичне врядування у Східній Україні", який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
#USAID #ГО_Територія_успіху #Партисипативний_підхід #Розвиток_громад #Кіровоградщина
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше