Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Почни будувати свою кар’єру вже зараз.

Оголошення
09.06.2021

Якщо у Вас  існує потреба у виборі або зміні професії, визначенні власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей – на допомогу приходить спеціальний онлайн-сервіс державної служби зайнятості «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Кожен зареєстрований користувачможе безкоштовно  пройти тестування, яке базується на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації: професійна мотивація, яка визначає глибинні професійні інтереси й цінності; структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ), специфіку структури здібностей; психологічні схильності – схильність до певних видів професійної діяльності.

Як зареєструватися і пройти тестування? Зробити це можна двома шляхами.

  1. Перейдіть на платформу профорієнтації та розвитку кар'єри«МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа», натисніть «Отримати код» та зареєструйтеся. Для реєстрації необхідно вказати прізвище, дату народження (не молодше 14 років), електронну пошту.
  2. Зателефонуйте до найближчого центру зайнятості чи філії та скористайтеся послугами фахівців-профконсультантів, отримайте від них кваліфіковані поради та унікальний пароль для проходження тестування на онлайн-платформі.

Після проходження тестування програмою буде сформовано детальний звіт щодо ваших професійних особливостей.Проаналізувати отримані результати можна самостійно, з батьками чи друзями, але краще зрозуміти результати тесту допоможуть фахівці центру зайнятості.

Тож, проходьте тестування та дізнайтеся про себе більше!

 О.Баланенко,

начальник відділу активної підтримки безробітних Знам’янської

 міськрайонної філії обласного центру зайнятості

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше