Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подарунок Дмитрівській громаді від братів Гребенюків.

Новина
30.05.2020

Брати Олег та Юрій Гребенюки відомі своїм талантом та громадською активністю. Чимало арт-об’єктів від талановитих братів радують людське око у місті Знам’янка та Кропивницькому. А сьогодні ці чудо-ковалі зробили величезний подарунок для Дмитрівської громади. Дуже приємно, що в нашому центральному парку села Дмитрівка будуть милувати око такі прекрасні витвори ковальського мистецтва.
Всією громадою подякуємо та побажаємо їм на довгі роки натхнення та творчих успіхів. Сподіваємось, що приклад Олега та Юрія спонукає на ініціативність та креативність у творчості і наших земляків. Підтримайте акцію,наповнимо наш парк арт-об’єктами, щоб ця краса милувала око кожного перехожого.
Слава невтомним Золотим рукам!!!!

За дорученням сільського голови Наталії Стиркуль.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше