Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОДОРОЖУЄМО З МАМАЄМ

Пресреліз
15.09.2021
Їзда на велосипеді - це не тільки весело, але ще й дуже корисно для здоров'я, особливо якщо ця поїздка відбувається в хорошій компанії. А сьогодні на велопрогулянці зібралася дуже гарна компанія - діти, молодь, матусі і бабусі.
Веломаршрут був дуже цікавий. Команда велосипедистів відвідали зниклі села Чутівка та Чорноліска, які колись входили до Цибулівської сільської ради. Останнього жителя села Чорноліска забрали діти до себе у 2003 році, а останній чутянин помер у 2006 році.
Колишні жителі сіл Чутівка та Чорноліска поставили пам'ятні знаки.
Візитною карткою Чорноліски завжди була і залишається Козацька криничка.
Наталія Єльник - організаторка велопрогулянки, народилася і виросла у селі Чорноліска. Для неї ця мандрівка особливо дорога. Вона показала своєму внукові та невісткі свою малу Батьківщину.
"Мені приємно організувати саме цю веломандрівку. Учасникам велозаїзду я розповіла як вирувало життя в цих маленьких селах в 60-90 роках минулого століття" - говорить Наталія Єльник (Тернова)
Продовжуємо мандрувати на велосипеді разом з козаком Мамаєм, вивчаючи місця рідного краю!
До наступних велопрогулянок!!!
Долучайтеся!!!
Велопрогулянки відбуваються в рамках проєкту "Подорож з Мамаєм", що втілюється ГО "Платформа успішних змін" за підтримки Британської Ради в Україні в рамках програми "Активні громадяни" та регіональних партнерів ГО Агенція сталого розвитку «Хмарочос»
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше