Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОДОРОЖУЄМО З МАМАЄМ.

Пресреліз
13.10.2021
9 жовтня  відбулася чергова велопрогулянка. Козак Мамай разом з Наталією Єльник підготували цікавий та досить насичений маршрут.
Традиційно місцем зібрання учасників велопрогулянки став Громадський вулик. Розпочали велозабіг з акції "Робимо добрі справи" - і всі гуртом полили дерева на Вулику.
Велопрогулянки — цікавий і корисний для здоров’я активний відпочинок. Він дарує яскраві враження і позитивні емоції.
Ось і тепер  учасники та учасниці велозаїзду з задоволенням мандрували осіннім легендарним чутянським лісом та милувалися краєвидами.
 Медична  сестра  Людмила Гута провела майстер-клас в локаціях: розпали багаття, жаримо сало, накриваємо поляну, плетемо листяний віночок. Учасники велопрогулянки були досить активними та креативними.
Завітали до Чутянського лісництва, де господарі лісництва гостинно зустріли і провели екскурсію.
👉До речі, пообіцяли саджанці дерев для Громадського вулика.
ПРОДОВЖУЄМО ПОДОРОЖУВАТИ З МАМАЄМ!
Велопрогулянки відбуваються в рамках проєкту "Подорож з Мамаєм", що втілюється ГО "Платформа успішних змін" за підтримки Британської Ради в Україні в рамках програми "Активні громадяни" та регіональних партнерів ГО Агенція сталого розвитку «Хмарочос»
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше