Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Пресреліз
22.11.2021

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

   Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців.

 

   Сьогодні, на відзначення Дня Гідності та Свободи, відбулося покладання квітів до Пам’ятної стели та Меморіалу слави в центральному парку Дмитрівської громади. В заході взяли участь Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль, представники громадських організацій, працівники апарату сільської ради.

 

   Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятних місць та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО.

Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Герої не вмирають!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше