Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Послуги КРТПП презентували у Дмитрівській громаді

Фоторепортаж
13.07.2021

12 липня 2021 року  у Дмитрівській сільській раді відбулася зустріч керівництва Кіровоградської Регіональної торгово-промислової палати (КРТПП)  із представниками бізнесу та керівниками підприємств  Дмитрівської сільської територіальної громади. У зустрічі взяли участь президент КРТПП Ірина Саєнко та голова Дмитрівської сільської ради Наталія Стиркуль.

Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль тепло привітала представників КРТПП та зазначила, що лише говорити про проблеми розвитку громади замало, вони потребують вирішення. Вона, зокрема, наголосила, що покладає чималі надії на співпрацю з Кіровоградською РТПП у сфері публічних закупівель.

Президент КРТПП Ірина Саєнко презентувала діяльність торгово-промислової палати та  розповіла про її можливості, досягнення, функції та повноваження. Вона, зокрема зазначила, що одним з головних завдань команди КРТПП є сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, активізація бізнес-процесів в регіоні. «Маємо розвинену партнерську мережу в Україні та усьому світі, тісно співпрацюємо представниками ТПП України в 55 країнах ближнього і далекого зарубіжжя. Члени нашої Палати області мають реальну можливість налагодити ділові зв'язки і відкрили для себе ринки», - додала вона.

Людмила Солонар-віце президент палати та  Сергій Крамарчук-начальник управління зовнішньоекономічної діяльності КРТПП детально розповіли про послуги Кіровоградської РТПП, які будуть дуже  корисними малому та середньому бізнесу Дмитрівської  громади та  стануть у нагоді   успішному розвитку території.

Під час спілкування було піднято низку питань, що стосувались публічних закупівель, послуг з оцінки майна, організації роботи експортоорієнтованого підприємства, співпраці у грантових проєктах тощо.

За результатами презентації послуг палати президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко та голова Дмитрівської сільської ради Наталія Стиркуль підписали меморандум про партнерство та співробітництво.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше