Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поточний ремонт доріг

Новина
06.09.2021

Розвиток автомобільних перевезень, підвищення вантажопідйомності автомобілів вимагають підвищення темпів розвитку вулично-дорожньої мережі і, особливо, поліпшення технічного рівня і експлуатаційного стану вулиць і доріг громади.

Дмитрівська сільська територіальна громада потребує значного розвитку транспортної мережі. Пріоритетними напрямками розвитку транспортної інфраструктури є реконструкція, поточний та капітальні ремонти вулично-шляхової мережі населених пунктів громади.

З цією метою Дмитрівська сільська рада щороку виділяє значні кошти на експлуатаційне утримання автомобільних доріг комунальної власності та виділяється субвенція на ремонт доріг загального користування місцевого значення.

З початку року виконано ремонт вулично- дорожньої мережі на суму 1 717 357,20 грн., що складає 3,8 тис.кв.м..

На даний час завершений поточний ремонт частини дорожнього покриття по вулиці Добровольського від будинку №63 до будинку №131 у с.Дмитрівка

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше