Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Поточні рішення виконавчого комітету

Інформація
07.04.2022

6 квітня Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела засідання виконавчого комітету.

Засідання розпочалося з розгляду питань, що стосувалися житлово-комунального господарства та цивільного захисту. Так, було заслухано інформації начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Тетяни Бабіч про підсумки проведення опалювального сезону 2021/2022 року та заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року; про проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» на території Дмитрівської сільської територіальної громади, про внесення змін до цільових програм та прийнято відповідні рішення.

Далі члени виконкому внесли зміни до фінансового плану Дмитрівського комунального підприємства «Сількомунгосп» на 2022 рік, розглянули підсумки роботи щодо розгляду звернень громадян, що надійшли до Дмитрівської сільської ради за І квартал 2022 року, схвалили звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за І квартал 2022 року та зобов'язали подати його для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради, а також внесли зміни до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль подякувала всім мешканцям громади, сільськогосподарським виробникам, підприємцям, бізнесу за надану допомогу , за те, що вони в умовах військового стану продовжують забезпечувати життєдіяльність території.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше