Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту містобудівної документації.

Інформація
05.11.2021

Назва містобудівної документації: «Детальний план території на земельній ділянці орієнтовною площею 7,0 га в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту Знам’янка) для можливості будівництва складу для зберігання спортивного інвентарю».

 

Період проведення громадських слухань: з 08.11.2021 року по 08.12.2021 року.

 

Підстава для розроблення містобудівної документації: розпорядження голови Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області від 23 березня 2021 року № 113-р «Про надання дозволу на розроблення детального плану території в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту Знам’янка)»

 

Замовник містобудівної документації: Кропивницька районна державна адміністрація.

 

Платник містобудівної документації: «Міський громадський дельтапланерний клуб «Дельта»

 

Розробник проєкту містобудівної документації: ФО-П Пенязь Т.О.

 

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 року № 555, стаття 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

 

Інформацію про місце і строки ознайомлення з проєктом містобудівної документації:

З матеріалами проєкту містобудівної документації у паперовому вигляді можна ознайомитися у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради, за адресою: вул. пл. Перемоги, 4, с.Дмитрівка, Кропивницького району, Кіровоградської області.

Строки ознайомлення — протягом періоду проведення громадських слухань, в робочі дні з 9-00 год до 16-00 год.

 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: пропозиції та зауваження подавати на адресу Дмитрівської сільської ради з 08.11.2021 року по 08.12.2021 року. Пропозиції подані особами після встановленого строку, залишаються без розгляду.

 

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

Пропозиції до проєкту містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проєкт містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 

Про дату проведення громадських слухань проєкту містобудівної документації: «Детальний план території на земельній ділянці орієнтовною площею 7,0 га в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області (за межами населеного пункту Знам’янка) для можливості будівництва складу для зберігання спортивного інвентарю», буде повідомлено додатково.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше