Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пожежна безпека – запорука безпечної життєдіяльності підопічних

Новина
11.02.2021

На виконання доручення Прем'єр-міністра України від 27 січня 2021 року № 2768/1/1-21 щодо посилення пожежної безпеки, у зв’язку з трагічною подією що сталась 21 січня 2021 року у м. Харків, де на пожежі загинуло 15 літніх людей, ще 11 осіб постраждало, проводиться робота щодо недопущення надзвичайних ситуацій та загибелі людей.

На території Дмитрівської сільської ради функціонує структурний підрозділ комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області – відділення стаціонарного догляду для постійного проживання з ліжковою мережею 35 ліжко-місць.

10 лютого 2021 року у зазначеному відділенні за участю Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС України було проведено тактичні навчання щодо дій персоналу по евакуації людей та використання первинних засобів пожежегасіння у відділенні, проведено перевірку стану протипожежної безпеки та санітарно-побутових умов проживання підопічних у відділенні.

Виконання вимог пожежної безпеки знаходиться на постійному контролі в адміністрації комунальної установи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше