Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація Дорожньої карти підвищення ефективності залучення громадян та підтримки громадських ініціатив Дмитрівської громади на 2020 - 2023 роки.

Новина
28.09.2020

В рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні», що реалізовувався Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) розроблено дорожню карту підвищення ефективності залучення громадян та підтримки громадських ініціатив Дмитрівської громади на 2020 - 2023 роки.

Дорожня карта - це своєрідний меморандум, що допоможе представникам органів місцевого самоврядування, громадським організаціям, місцевим ініціативним групам та активним громадянам дійти спільного бачення використання інструментів участі в громаді, залучення громадян до ухвалення рішень, підтримки та налагодження партнерських міжсекторних відносин.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше