Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До Дмитрівської СТГ прибула допомога від міжнародного гуманітарного фонду «World Central Kitchen»

Новина
21.06.2022
 До Центру надання гуманітарної допомоги, який розміщений в Дмитрівському сільському будинку культури Дмитрівської сільської  ради надійшло 250 продуктових наборів ( 3 500 тонн), які отримають внутрішньо переміщені особи, що тимчасово знайшли прихисток у нашій громаді.
 
Кожна родина ВПО (офіційно зареєстрована) отримає набір з продуктами харчування.
 Керівництво Дмитрівської сільської ради висловлює щиру подяку «World central kitchen» та  усім волонтерам, які допомагають громаді у цей складний час.
Дякуємо за підтримку і любов до України!
 
 World Central Kitchen — гуманітарна організація, заснована іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом. З самого початку повномасштабної війни World Central Kitchen готували їжу та  надавали гуманітарну допомогу для  українців. За понад три місяці роботи в Україні американська гуманітарна організація розширила зону роботи від кордону України та Польщі до  понад 240 населених пунктів України та понад 27,8 мільйона порцій їжі.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше