Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Припинення роботи суб'єктів господарювання

Новина
18.03.2020

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» зі змінами внесеними 16 березня 2020 року №215, керуючись рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади від 17 березня 2020 року №36 «Про затвердження додаткових протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Дмитрівської сільської ОТГ» ВИМАГАЄМО припинити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності. В разі необхідності реалізацію товарів проводити через зачинені двері, недопускаючи потрапляння покупців в торгівельний зал.

Власникам продуктових крамниць не допускати скупчення покупців в торгівельних залах, обмеживши одночасне перебування до розумної кількості, забезпечити проведення заходів з дезінфекції приміщень.

Персоналу банківських та поштових відділень, обмежити одночасне перебування в приміщеннях з можливістю дотримання відстані між відвідувачами не менше 1,5 м.

Попереджуємо, що всі виявлені порушення будуть фіксуватися поліцейським офіцерами громади.

Згідно останніх нормативних актів, штраф за недотримання правил карантину складає: на фізичну особу від 17 до 34 тис. грн, на юридичну від 34 до 170 тис. грн.

Шановні мешканці Дмитрівської ОТГ! Просимо з розумінням та відповідальність віднестись до виниклої ситуації для недопущення тяжких наслідків на території громади.

Бережімо своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

 

 

З повагою

 

Дмитрівський сільський голова                                               Н.СТИРКУЛЬ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше