Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови.

Привітання голови
29.05.2020

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, це свято Останнього Дзвоника - справді є останнім. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни і нашої території! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій!
Глибоко вдячна педагогам та батькам за те, що ви вкладаєте в своїх дітей і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомагаєте пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

З повагою сільський голова Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше