Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з 30-ю річницею Незалежності України.

Привітання голови
23.08.2021

  Шановні жителі Дмитрівської громади!

Від депутатського корпусу, виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради та від себе особисто щиро вітаю Вас із Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності України!
Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним.

Щиро вітаю усіх жителів громади з 30-ю річницею Незалежності України. Від усього серця бажаю усім, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Доброго здоров'я вам, шановні земляки, добробуту, благополуччя і миру кожній родині.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

З великою шаною і повагою

Дмитрівський сільський голова                                             Наталія Стиркуль

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше