Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем Конституції та Днем молоді.

Привітання голови
29.06.2021
Шановні жителі Дмитрівської громади!
Від депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з 25-ою річницею Дня Конституції України та Днем Молоді!
28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.
Успіх в усіх наших справах прийде тоді, коли кожен громадянин України не тільки користуватиметься правами і свободами, а й належним чином виконуватиме свої обов’язки.
Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.
Від щирого серця бажаю усім жителям громади упевненості у майбутньому, бадьорості духу, міцного здоров’я, наснаги й надалі гідно нести звання Українця. Успіхів вам у навчанні та роботі, незалежних думок і сили, аби втілити в життя все, до чого ви прагнете!
З повагою та шаною, Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше