Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем Матері.

Привітання голови
09.05.2021

Традиційно у другу неділю травня відзначається День Матері. Слово “мама” для кожного українця уособлює три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. Українська мати здавна символізує берегиню роду, культурних цінностей, традицій та звичаїв, хранительку родинного тепла і затишку, краси і гармонії.

Низький уклін і щира дяка Вам, любі матері, за ласку, недоспані ночі, молитви, за терпіння, витримку, мудрість, любов і мужність, за те, що виховуєте своїх дітей справжніми патріотами та захисниками своєї держави.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в щасливе завтра. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, виплекане вашими лагідними серцями і дбайливими руками, повсякчас зігрівало ваших рідних, щоб діти дарували вам ласку і повагу, а добро, яке ви невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею. Нехай Матір Божа оберігає Україну та українські родини.

Низький, доземний вам уклін, дорогі Матері!

З повагою Дмитрівський сільський голова                   Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше