Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем Незалежності

Привітання голови
24.08.2023

                                  Шановні мешканці та гості громади!

      Сердечно вітаю вас із визначним національним святом – Днем Незалежності України! Чергову 32-гу річницю незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Півтора вже року, як Україна б'ється за свою волю та незалежність. Півтора року героїчної боротьби та протистояння. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю.

     Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

        Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою, сільський голова                         Наталія СТИРКУЛЬ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше