Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем працівників сільського господарства.

Привітання голови
15.11.2020
Шановні аграрії Дмитрівської сільської об’єднаної територіальної громади!
 
Щороку, традиційно, у третю неділю листопада, Україна вшановує працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України.
Від депутатського корпусу та виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!
Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.
Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу нашої громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.
Щиро дякую Вам, працівники сільського господарства, за любов до землі, мудрість і витримку.
У ці святкові дні зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, щедрих врожаїв та невичерпного натхнення! Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя плани, задуми та сподівання на радість вашим родинам, для процвітання рідного краю! Нехай завжди у наших домівках буде радість і достаток, а у державі – мир!
Зі святом Вас, дорогі трудівники села!
 
З повагою Дмитрівський сільський голова               Наталія Стиркуль.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше