Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем працівників соціальної сфери.

Привітання голови
05.11.2021

 

Шановні працівники соціальної сфери!

 

У першу недiлю листопaдa нa Укрaїнi згiдно з Укaзом Президентa Укрaїни вiд 13.04.1999

№ 374/99 вiдзнaчaють День прaцiвникa соцiaльної сфери. 

     Щиро вiтaємо iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнiстичну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

     Вам випало непросте завдання - бути провідниками соціальної політики  в період  суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю  працею Ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

     Не мaємо сумнiву, шaновнi прaцiвники соцiaльної сфери, що влaстивий Вaм морaльний тa професiйний потенцiaл i нaдaлi слугувaтиме iнтересaм нaшої  громaди.

       Люди, яким Ви щодня допомагаєте  долати труднощі і розв’язувати важливі життєві проблеми, високо цінують Вашу благородну і відповідальну працю.

      Від виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради, депутатського корпусу та  від себе особисто хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за  вашу  працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість,  сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

       Нехай ваш будинок завжди буде повною чашею і іскорки оптимізму ніколи не згаснуть в вашій душі. Бажаємо вам, щоб друзі підтримували ваше покликання і в хвилини нелегкої долі близькі люди допомагали вам і дбали про вас так, як ви дбаєте про незнайомих вам людей.

   

 

З повaгою,

Дмитрівський сільський голова                                                           Наталія СТИРКУЛЬ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше