Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем працівників соціальної сфери.

Привітання голови
03.11.2023

Шановні працівники соціальної сфери!

Відзначення Дня працівника соціальної сфери – справедлива шана держави і подяка жителів громади за вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

Ви щоденно піклуєтесь про людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації державної соціальної політики, в центрі якої є людина.

Від імені жителів Дмитрівської громади хочу висловити слова вдячності всім працівникам соціальної сфери за Вашу працю, за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя і болю. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів.

Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя громадян Дмитрівської громади.

Дякую Вам за нелегку, але таку важливу і благородну справу!

З повагою Дмитрівський сільський голова  Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше