Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем рятувальника України!

Привітання голови
17.09.2024

Шановні працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня рятівника!

Ваша робота – це не просто праця - це справжня місія. Місія допомоги людям.

Щиро дякую вам за віддану, важку, щоденну працю, за відчуття безпеки та спокою, яке мають мешканці нашої громади завдяки вашій постійній роботі.

 

Вітаю кожного, хто носить горде та безстрашне звання українського рятувальника. Бажаю міцних сил та здоров’я, обережності та уважності в роботі, а також добробуту та успіхів у всіх справах. Щоб завжди вдавалося долати найскладніші та наймасштабніші ситуації, зберігаючи власне життя та здоров’я. Мирного неба, добробуту у Ваших родинах та Божого Благословення і звичайно ж Перемоги над ворогом!

Слава Україні!

З повагою, сільський голова Наталія Стиркуль

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше