Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Днем соборності України.

Привітання голови
22.01.2021

22 січня 1919 року Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися й утворили Україну. Проголошення Акту Злуки увійшло в історію українського народу як свято національної єдності. Цей день став символом об’єднання України. Особливого значення ця історична дата набула після проголошення незалежності України в 1991 році. Тож відзначення Дня Соборності символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.

Щиро вірю, що територіальна цілісність України навіки залишатиметься непорушною. Адже, саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України.

Шановні жителі Дмитрівської  громади! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету сільської ради  та від себе особисто щиро вітаю   вас з нагоди Дня соборності України!   Бажаю вам щастя, здоров’я, миру, добробуту,  злагоди та глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

    Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття.

З повагою Дмитрівський сільський голова                                    Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше