Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Різдвом Христовим.

Привітання голови
25.12.2020

Шановні жителі Дмитрівської територіальної громади!

Від  депутатського корпусу , виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради та від себе особисто тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом, яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим!

Які б складнощі, розчарування і випробування не готував для України наш складний час, минулий рік назавжди залишиться в історії як хвилюючий момент істини, а його відлуння ще довго звучатиме в душі нашого народу.

Подібно до світлого свята Різдва, наша Україна несе світу мир і світлу надію.

Нехай же цей мир і ця надія назавжди поселяться під дахом Ваших домівок.

Христос Рождається! Славіте Його!

Небо і земля торжествують –Христос Рождається. З цим світлим святом вітаю усіх людей.

 Нехай Різдво буде радісним. Нехай кожна родина збереться разом, за одним столом біля ялинки і в благополуччі, в мирі славить Добру Новину.

 Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне  Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.

Щиро зичу вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди. Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Будьмо оптимістами, будьмо будівничими добрих справ на користь України і нашої території!

 Веселих свят !

 

З великою шаною і повагою

  Дмитрівський сільський голова                                             Наталія Стиркуль

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше