Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем дошкілля.

Привітання голови
27.09.2020
Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!
Вітаю всіх, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, з професійним святом вихователів і всіх працівників дошкільних навчальних закладів!
Від вашої мудрості, терпіння, уваги, залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця.
Дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, адже саме в цьому віці формується особистість і індивідуальність. А з вашою допомогою дітлахи пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти Батьківщину.
Я впевнена, що ваша педагогічна майстерність та людська доброта допоможуть виховати гідних громадян нашої держави!
Тож, сьогодні, хочу подякувати за вашу нелегку, але таку почесну та потрібну, працю та побажати міцного здоров'я, благополуччя, достатку, сімейного затишку та невичерпної життєвої енергії!!! Бажаю з кожним днем ​​вчитися у дітей бути щасливою людиною просто так – сміятися щиро і дзвінко, мріяти красиво і весело, вірити в чудеса і власними руками їх здійснювати. Здоров'я, сил і безмежної любові до дітей. З Днем вихователя і всіх дошкільних працівників !!!
З повагою сільський голова Наталія Стиркуль.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше