Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем фермера.

Привітання голови
19.06.2023

Шановні фермери Дмитрівської територіальної громади, вітаю Вас із професійним святом – Днем фермера!

Є така професія – землю плекати. Це не просто робота на землі, а дбайливе господарювання за традиційним українським укладом, колосальна напруга сил і повна самовіддача.

 

   В усі часи, як повелося з давніх-давен, сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою добробуту кожного українця. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею,  долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

 

   У цей день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто не зважаючи на усі труднощі, а особливо під час повномасштабної війни, яку розв’язала росія на наших родючих землях,  чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим «золотим рукам»,  хліборобській мудрості та  напруженій  самовідданій  праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство. Впевнена, Ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприятимуть стабільному розвитку сільського господарства нашої громади.

 

     Бажаю усім Вам міцного здоров’я, достатку. Нехай ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, покращення добробуту наших земляків та всього українського народу. Бажаю Вам  добрих врожаїв, Перемоги, мирного неба, нехай обходять Вас стороною природні стихії! Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям.

З повагою сільський голова Наталія Стиркуль

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше