Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем людей похилого віку

Привітання голови
01.10.2021

Шановні жителі Дмитрівської територіальної  громади! 

 

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.

Це свято не лише дає можливість нагадати кожному про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі держави, її культури та взаємозв’язку поколінь.

Ми рідко замислюємося над тим, хто ж такі «люди похилого віку», чим маємо їм завдячувати.  Проте, ми маємо усвідомлювати що, це люди, які володіють неоціненним багатством - досвідом, знаннями, вміннями та мудрістю. 

Цей день — символ єдності поколінь, нагода сказати  вам, шановні наші батьки, дорогі ветерани, теплі слова подяки за ваш  внесок у розвиток нашого краю, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. Ви зберегли і пронесли через все своє життя гідність, віру, любов, а ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна життєва  позиція  – гідний взірець для наслідування нам та  нашим дітям.

З нагоди цього свята прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей – це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький Вам доземний уклін, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що Ви зробили для своїх нащадків.   Бажаємо вам добра і  здоров’я, родинного затишку, любові і тепла ваших рідних! Довгих і щасливих вам років життя! Радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

З повагою, сільський голова                     Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше