Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем молоді.

Привітання голови
12.08.2024

Шановна молодь нашої громади!

Вітаю вас з чудовим святом - Днем молоді!

Це день, коли ми вшановуємо вашу енергію, талант і натхнення. Ви - майбутнє нашої держави та нашої громади, і я вірю, що ваші зусилля та ідеї принесуть нам усім багато радості та процвітання.

Нехай кожен день буде наповнений новими досягненнями, цікавими відкриттями та незабутніми моментами. Бажаю вам міцного здоров'я, успіхів у навчанні та реалізації своїх мрій. Пам'ятайте, що ви наш найцінніший ресурс, тому бажаю вам шукати себе і знайти! Бажаю бути закоханими і коханими! Завжди будьте щасливі і робіть щасливими інших. Творіть, але не робіть помилок очевидних. Розважайтеся, радуйте себе в межах кодексу, а не за його межами. Поставте мету, добийтеся її, і увійдіть до серйозного, зрілого віку на "білому коні"!

З найкращими побажаннями,
Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше