Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем Незалежності України.

Привітання голови
24.08.2024

Дорогі мешканці Дмитрівської громади!

Від щирого серця вітаю вас з 33 річницею Дня Незалежності України!

Для нас, українців, це вже не просто свято, це знак свободи і міці, нашої витривалості та сили духу.
Цей день нагадує нам про ті жертви, які були принесені на вівтар свободи, про тих людей, які боролися і продовжують боротися за незалежність нашої країни.

Відзначаючи це свято, ми вшановуємо не лише історію, а й нашу спільну мрію про вільну та сильну Україну. Цінування цього дня є вираженням нашої вдячності за відстоювання нашого права жити у вільній країні та натхненням для майбутніх поколінь.
Тож цінуймо жертву кожного воїна, допомагаймо нашим захисникам у цій нелегкій боротьбі. Пам’ятаймо, якою є гірка, але велична плата за свободу.

З нагоди цього великого дня щиро вітаю кожного члена громади. Бажаю незламності, єднання, непохитної віри у Перемогу, нехай ні в кого з нас не опускаються руки, ми вистоїмо і переможемо!

З повагою – сільський голова Наталія Стиркуль

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше