Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва !

Привітання голови
08.11.2023

Шановні працівники культури та  майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Цей день єднає всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто веде просвітницьку роботу.
В цей нелегкий для України час ви своєю плідною працею та силою духу звеличуєте рідну Україну. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич нашого краю.
Бажаю всім Вам невичерпного оптимізму, потужної енергії, творчих злетів, втілення в життя своїх приголомшливих ідей та напрацювань. Міцного всім здоров’я, мирного неба над головою та Перемоги Україні. Нехай кожен день вашого життя дарує творче натхнення та життєві успіхи, людську вдячність за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Зі святом Вас!

З повагою сільський голова Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше