Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем ветерана.

Привітання голови
01.10.2023

Шановні ветерани і мешканці старшого покоління Дмитрівської  громади!

 

1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей поважного віку, а в нашій державі ще й День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шанованої частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану  людям, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

 

Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

 

 Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, онуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові, душевного спокою та мирного неба!

 

 

 

З повагою, сільський голова  Наталія СТИРКУЛЬ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше