Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем Захисників України.

Привітання голови
01.10.2023

Шановні захисники та захисниці!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України!

Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.
Сьогоднішній День захисника є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення - охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління Героїв сучасної історії України бере приклад із своїх предків. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок, та за жодних обставин не можуть бути знецінені.

Шановні захисники України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша Священна Українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!
Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я Перемоги та розбудови Української держави !

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою Дмитрівський сільський голова                                      Наталія СТИРКУЛЬ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше