Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Міжнародним Днем молоді.

Привітання голови
12.08.2023

Шановна молодь Дмитрівської територіальної громади!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня молоді!

12 серпня Україна вдруге святкує Міжнародний день молоді разом з усім світом. Молодь – це сьогодення та майбутнє світу. Саме молоді люди визначають шляхи розвитку суспільства. Сьогодні — не просто свято, сьогодні день цвіту нації та надії на європейське майбутнє України. Бажаємо молодим дівчатам та хлопцям мирного неба, здійснення мрій та бажань. Щоб все у житті вдавалося просто, проблеми оминали стороною.

Ми цінуємо вас! Ми йдемо вперед заради вас, знаючи, що ви збережете те, що створюємо ми. Ви – наше продовження.

На превеликий жаль ваша молодість припала на тяжкі часи війни та боротьби українського народу за свободу та  державність. Переконана, що Україна переможе та вже скоро настане період розквіту  і щасливого життя українців!

Бажаю залишатися молодими протягом усього свого шляху, адже молодість не залежить від віку – вона живе в душі, вона допомагає будувати плани і виконувати задумане всупереч усім труднощам! Будьте щасливі!

 

Щастя, здоров’я, благополуччя вам і вашим родинам!

Зі святом!

 

З повагою                                              Наталія СТИРКУЛЬ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше