Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Новим 2024 роком.

Привітання голови
31.12.2023

Шановні жителі Дмитрівської громади,

сердечно вітаю вас із Новим 2024 роком!


Минулий рік видався надскладним для нашої країни та для кожного з нас, адже росія не полишає своїх планів щодо знищення української нації. Та ми сильні й захистимо нашу землю, разом! Наші захисники ціною свого життя продовжують боронити цілісність та незалежність держави. Для кожного із нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня.
У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю що справдяться наші сподівання і все залежить від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри у Перемогу України.
Нехай же новорічні свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.
Зичу Вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного затишку, достатку і благополуччя!
Бажаю гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача! З Новим роком!
З вірою у майбутнє! Перемога буде за нами!


З повагою сільський голова                           Наталія СТИРКУЛЬ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше