Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з початком нового навчального року.

Привітання голови
02.09.2024
Шановні першокласники, учні, батьки та вчителі!
 
Вітаю вас з початком нового навчального року та з прекрасним святом — Днем Знань! Нехай ця особлива дата стане початком незабутнього та плідного року, наповненого відкриттями, новими знаннями та цікавими моментами.
Першокласники, почніть свій шлях навчання з посмішкою і радістю в серці, вирушайте у світ знань з вірою у свої сили та можливості. Батьки, підтримуйте та допомагайте своїм дітям у кожному кроці їх навчального шляху. Вчителі, віддайте свою мудрість та досвід, ведіть своїх учнів до нових вершин.
Бажаю кожному учаснику освітнього процесу успіхів, радісних моментів та натхнення у цьому новому навчальному році. Нехай кожен день приносить вам нові знання, розвиток та радість від власних досягнень.
 
З найкращими побажаннями,
Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше