Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови зі святом Останнього дзвоника.

Привітання голови
31.05.2023

                                 Дорогі випускники, вчителі та батьки!

      31 травня   в школах  Дмитрівської сільської територіальної громади пролунав останній дзвоник.

       Щиро   вітаю всіх вас зі святом!

       Країна Знань перегорнула іще одну свою сторінку. Останній дзвоник сповіщає про веселі літні канікули для школярів, відпочинок для  вчителів. Всім бажаю гарно відпочити, набратись сил для нового навчального року.

       Насамперед, вітаю  випускників. Відсьогодні ви йдете у доросле життя, де  на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у рідних школах. Отримані знання це ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя.        Бажаю, щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжував навчання в обраному напрямку.  Вірю, що всі ви вже восени будете навчатися у вищих навчальних, професійних закладах. Завжди пам’ятайте: ваші батьки, наставники, громада покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним.

      Мої вітання, моя подяка батькам, педагогам, наставникам, вихователям.

      Бажаю усім міцного здоров'я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

      Нехай  цей хвилюючий дзвоник пролунає у кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день та Перемогу України!

 

     З повагою сільський голова        Наталія СТИРКУЛЬ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше