Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання від Дмитрівського сільського голови з Днем позашкільної освіти.

Привітання голови
25.09.2023

Шановні працівники позашкільної освіти Дмитрівської громади!

Вітаю вас з професійним святом – Днем позашкілля!

 

Позашкільна освіта, як невід’ємний складник системи освіти, виконує важливу функцію, розвиваючи здібності кожної дитини. Неповторні, творчі й талановиті педагоги-наставники нашої громади постійно вишукують таланти  у дітей та поступово перетворюють їх у справжній скарб.

 

Є чим пишатися позашкіллю нашої громади! Творчі діти отримують високі нагороди на всеукраїнському, обласному та місцевому рівнях.

 

Саме завдяки вам наші діти розвивають здібності, вміння та таланти, самореалізуються та визначаються з професійним напрямком.

 

Сьогодні висловлюю Вам слова щирої вдячності за любов та турботу, наполегливість та самовіддану працю. Зичу й надалі бути самовідданими обраній справі, реалізовувати власне покликання, плекаючи в юних душах паростки духовності й національної самовідданості.

Бажаю Вам благополуччя, невичерпного натхнення, творчих ідей, миру,  здоров’я та Перемоги.

 

З повагою, Дмитрівський сільський голова  Наталія СТИРКУЛЬ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше