Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Привітання голови
07.03.2021

Дорогі жінки Дмитрівської територіальної громади!

 Від чоловічої половини депутатського корпусу, виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради  та від Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль прийміть найщиріші поздоровлення зі святом весни, ніжності та кохання.

Серед кращих традицій нашого народу є повага й шана до жінки. Дбайлива мати, жінка, любляча дружина, сумлінна трудівниця - таке нелегке  покликання, яке наші жіночки виконують з гідністю і терпінням. Саме тому ніколи не прийде час, коли чоловіки перестануть поважати жінок, цілувати руки матерів і низько вклонятися їм до землі.

Висловлюємо слова вдячності всім жінкам, які сьогодні сумлінною повсякденною працею утверджують авторитет нашої громади, забезпечують виконання важливих завдань на різних напрямках роботи. Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам, вчителям.

Хай буде більше посмішок на ваших обличчях і безхмарних весняних днів у житті. Здоров’я вам, щастя, нев’янучої молодості і краси, надії і любові, добра і сонця у ваші родини і серця.

 

За дорученням  Дмитрівській сільський голова                        Наталія Стиркуль

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше