Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з Всесвітнім Днем сімейного лікаря.

Привітання голови
19.05.2021

  Шановні сімейні лікарі Дмитрівської територіальної громади!

           

      З нагоди Всесвітнього Дня сімейного лікаря вітаємо всіх лікарів загальної практики  сімейної медицини Дмитрівської ТГ із професійним святом!

     Сімейний лікар – це людина, яка день за днем допомагає кожній Дмитрівській  родині залишатися здоровими та жити повноцінним життям. Особливо помітна їхня праця у час пандемії коронавірусу, коли, незважаючи на ризик для власного життя, сімейні лікарі першими приходять на допомогу недужим на COVID-19, роблять все від них залежне аби хворі неодмінно одужали.

     Тому щиро вдячні вам за самовіддану жертовну працю, за порятунок людських життів і постійне піклування про здоров’я своїх пацієнтів, за витримку і вміння дарувати людям радість життя!

     Високо цінуємо ваш професіоналізм, доброту, чуйність та відданість.

     Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, успіхів і наснаги.

 

За дорученням

виконавчого комітету та

депутатського корпусу

Дмитрівської сільської ради, 

з повагою  Дмитрівський сільський голова                                    Наталія Стиркуль

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше