Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про проведення громадських слухань з обговорення містобудівної документації.

Інформація
29.09.2020

Відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради від 27 вересня 2018 року № 70 «Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії п’ятого скликання Дмитрівської сільської ради від 18.09.2009 року № 596 «Про містобудівну документацію» та оголошення на офіційному сайті сільської ради, в Знам’янській районній газеті "Сільське життя" від 31 липня 2020 року № 31(2286), у «Віснику Дмитрівської громади» від 18 вересня 2020 року № 9 (19) 28 вересня 2020 року проведено розгляд питання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту містобудівної документації, а саме: «Оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінг села Дмитрівка Знам’янського району Кіровоградської області».

          За результатами громадського слухання, відповідно до ЗУ «Про регулюванню містобудівної діяльності», Постанови КМУ від 25.05.2011р. № 555 «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», громада в цілому підтримала з незначними зауваженнями наданий на розгляд проект містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінг села Дмитрівка Знам’янського району Кіровоградської області».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше