Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про важливі рішення із чергового засідання виконавчого комітету

Новина
26.10.2023

Сьогодні, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Участь у ньому взяли 10 із 11 членів виконкому, керівники відділів, підприємств та установ сільської ради. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Першочергово виконком заслухав та схвалив звіт начальника фінансового відділу Дмитрівської сільської ради Анастасії Заєць про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

Далі члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Тетяни Бабіч про стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, взяли її до відома та зобов'язали керівників структурних підрозділів Дмитрівської сільської ради, старост населених пунктів громади забезпечити у визначений нормативними документами термін завершення у повному обсязі робіт з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери, вулично-дорожньої мережі громади до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року. Також виконком утворив оперативний штаб щодо контролю за станом проходження опалювального періоду 2023/2024 року на території громади, який очолила секретар сільської ради Людмила Камінська.

         Відповідно до плану роботи виконкому на 2023 рік та з метою контролю за виконанням раніше прийнятих рішень, на засіданні було заслухано інформацію про хід виконання рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 02 грудня 2022 року № 135 «Про забезпечення безперебійного постачання питної води населенню Дмитрівської сільської територіальної громади».

  Наступними рішеннями було надано дозволи на замовлення робіт з виготовлення та затвердження проєктно-кошторисних документацій, затверджено новий склад комісії з обстеження пошкоджених об’єктів внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів на території громади, а також створено робочу групу із здійснення огляду (обстеження) АГЗС/АГЗП на території Дмитрівської сільської територіальної громади.

            В процесі роботи було також заслухано звіт начальника відділу соціального захисту населення Алли Чорної про роботу по виконанню покладених на відділ завдань, надано дозвіл комунальній установі "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради щодо організації надання соціальних послуг окремим категоріям громадян", заслухано інформацію про роботу сільської комісії з інвентаризації водних об’єктів та лісових ресурсів, що знаходяться на території Дмитрівської сільської територіальної громади, утвореної рішенням виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 28 жовтня 2021 року № 175, прийнято матеріальні цінності від департаменту соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації, а також ухвалено низку рішень, що стосувалися сфери прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше