Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про заборону купання

Інформація
17.06.2022

Дмитрівська сільська рада повідомляє, що водні об’єкти, які розташовані на території Дмитрівської сільської територіальної громади не відповідають вимогам Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10 квітня 2017 року № 301. У зв’язку з цим їх визнано непридатними для купання, масового відпочинку людей, плавання на маломірних/малих суднах, заняття відповідними видами спорту та туризму або інших рекреаційних цілей.

Тому нагадуємо, що  використання водних об’єктів, що розташовані на території Дмитрівської сільської територіальної громади для купання, масового відпочинку людей, плавання на маломірних/малих суднах, заняття відповідними видами спорту та туризму або інших рекреаційних цілей. ЗАБОРОНЕНО.

Орендарів водних об’єктів зобов’язано інформувати населення про заборону купання на орендованих об’єктах. Забезпечити установлення в місцях, заборонених для купання, стендів та іншої наглядної агітації забороняючого та попереджувального характеру.

 

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше