Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРОДОВЖУЄМО СКЛАДАТИ ПАЗЛИКИ БЕЗПЕКИ В ДМИТРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Пресреліз
18.05.2021
В рамках проєкту «Амбасадори безпеки» Мамай і його команда (ГО «Платформа успішних змін») активно провела роботу щодо виявлення найбільш небезпечних ділянок дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів.
Під пильним керівництвом Козака Мамая було проведено опитування серед жителів села Цибулеве Дмитрівської ОТГ для виявлення найбільш небезпечних ділянок.
Проаналізувавши результати опитування, було подано звернення до Дмитрівської сільської ради з проханням подбати про посилення безпеки дорожнього руху для жителів села Цибулеве на ділянці дороги - перехрестя вулиць Київська та Центральна, шляхом діагностики та встановлення відповідних дорожніх знаків, пішохідної розмітки.
? І МАЄМО РЕЗУЛЬТАТ
Дмитрівська сільська рада направила відповідне клопотання на Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області з проханням розглянути наше звернення, надати пропозиції щодо вирішення зазначених проблем та виконання відповідних робіт.
ПРОДОВЖУЄМО АМБАСАДОРИТИ ДЛЯ УСПІШНИХ ЗМІН В ДМИТРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ!
Мамай і його команда продовжує підвищувати безпекову свідомість жителів громади задля посилення безпеки дорожнього руху у Дмитрівській громаді через ініціативи та інструменти участі в рамках проєкту "Амбасадори безпеки" за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше