Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма Менторство-новий ресурс для громад 4 когорти програми DOBRE.

Пресреліз
15.02.2021

12 лютого 2021 року відбулася онлайн-презентація Програми Менторства - нового ресурсу для громад 4 когорти з Запорізької, Чернігівської та Чернівецької областей.

З вітальним словом виступила  заступниця директора Програми DOBRE Юлія Єсмуханова і презентувала тему «М’які проекти» - запорука сталого розвитку громади.

Наталія Захарченко, спеціалістка з інституційного розвитку DOBRE представила програму «Ментортсво – запорука високих досягнень та мотиваційний стимул» та після свого виступу надала слово громадам-лідерам програми DOBRE, які дали згоду на участь в програмі «Менторство», а саме: Баштанській міській ТГ (Миколаївська область),Дмитрівській сільській ТГ (Кіровоградська область), Маловиськівській міській ТГ (Кіровоградська область), Миколаївській сільській ТГ (Дніпропетровська область), Новоукраїнській міській ТГ (Кіровоградська область), Слобожанській селищній ТГ (Дніпропетровська область), Софіївській селищній ТГ (Дніпропетровська область). Після виступів громади 4 когорти мали змогу задати питання  і отримати відповіді.

Команда Дмитрівської ТГ на чолі з Дмитрівським сільським головою Наталією Стиркуль презентували результати своєї роботи та своє представлення власних підходів до менторства. Менторами від Дмитрівської громади визначено начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Наталію Вовченко та начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини  Дмитрівської сільської ради Лідію Міркотан.

18 лютого буде визначено з якими громадами 4-ої когорти будуть співпрацювати громади-ментори.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше